Wellicht wilt u uw verblijf in Leerdam wat verlengen. De volgende adressen kunnen wij u van harte aanbevelen:

Glasblazerij Leerdam

Glasblazerij Leerdam bevindt zich in het centrum van Leerdam aan de Linge met een mooi uitzicht op de historische Leerdamse stadswallen. Leerdam en Glas hebben een rijke historie en zijn al zo’n 250 jaar met elkaar verbonden. In de Glasblazerij wordt de Leerdamse glastraditie op een eigentijdse wijze voortgezet. De blazerijis een ontmoetingsplaats waar glasblazers uit vele landen elkaar treffen en hun ambacht aan het publiek demonstreren.

Zonder extra kosten kunnen wij voor u een bezoek regelen.
www.deglasblazerij.nl

Kanoverhuur en fietsverhuur

Wilt u nog iets actiefs in de buurt? U kunt fietsen en kano’s huren voor een sportief avontuur in de Betuwe op en rond het riviertje De Linge. Zonder extra kosten kunnen wij de kano’s of fietsen voor u regelen.
www.kano.nl

Restaurant – Pannenkoekenhuis – Bistro
“Onder de Pannen”

Gelegen midden in de polder van de vijf Heerenlanden ligt het uiterst fraaie Restaurant – Pannenkoekenhuis – Bistro “Onder de Pannen”. U kunt hier heerlijk en betaalbaar eten, dit restaurant is ook zeer geschikt voor kinderen.
www.onderdepannen.net

Rederij Leerdam

Heerlijk van de natuur genieten in een rondvaartboot van rederij Leerdam. Rederij Leerdam heeft vaste afvaartijden maar biedt ook de mogelijkheid voor het houden van feesten.
www.rederijleerdam.nl