Rondleiding over bedrijf!

De boer of boerin vertelt over de boerderij, het boerenleven en natuurlijk de koeien. Op onze boerderij staan allerlei nieuwe snufjes. Zo kunt u zien hoe de koeien gemolken worden met de melkrobot en de dieren een uitgebalanceerde maaltijd krijgen voorgeschoteld van de voerrobot. Een leuke en informatieve activiteit.  .

Dit programma is geschikt voor groepen vanaf 10 tot 30 personen. Bij grote groepen zal de groep gesplitst worden.
Duur 1 uur.
€ 6,50 p.p. (inclusief een kopje koffie of thee)

Kruisboogschieten

De instructeur leert u de basisbeginselen van het kruisboogschieten waarbij veiligheid voorop staat. Natuurlijk zit hier een wedstrijdelement in en zal het beste team naar huis gaan met de ‘Wilhelm Tell’ oorkonde.
10 tot 30 personen. Duur 1 uur.
€ 15,00 p.p.

Glasentertainment

Wij huren een glasblazer die op locatie een show geeft. Hij laat een film van 20 minuten zien en zal daarna met veel spektakel laten zien wat er allemaal mogelijk is met glas. Hij komt voor een periode van 3 uur er kunnen maximaal 10 personen per uur iets blazen.
Duur 3 uur.
Prijs op aanvraag

Schilderen

Een schilderworkshop waarbij we van te voren met u bespreken wat we gaan doen: een kop en schotel, bloempot, een paar klompen of misschien heeft u zelf nog ideeën.
10 tot 30 personen. Totale duur 1 – 2 uur.
Ongeveer € 30,- p.p. afhankelijk van het artikel

Kopspijkers

Wij kunnen met groepen van 10-30 personen het spel Kopspijkers spelen. We maken groepen die elke keer een opdracht moeten vervullen: vragen beantwoorden, melkemmers heffen, boomstam zagen e.d. De winnaar van de opdracht mag een klap op de spijker geven. De groep die de spijker het eerst er in heeft geslagen heeft gewonnen.
10-30 personen. Duur 1 uur.
€ 7,- p.p.

Djembé workshop


Djembé workshops worden ervaren als een zeer leuke manier van samen muziek maken waarbij geen muzikale kennis nodig is. Het spelen van ritmes werkt zeer ontspannend en verbetert het concentratievermogen. Dit programma is geschikt voor groepen tot 20 personen.
Duur 1.5 uur met kleine pauze.
€ 275,- per groep 1 begeleider voor groepen tot 8 personen
€ 350,- per groep 2 begeleiders voor groepen tot 20 personen

IMG00021_bewIMG00026kruisboogschietenDSC00072_bewdjembéfeest in tuin 2008