Koemelken! Wie durft?

Koemelken met echte koeien. Het lijkt een beetje eng maar is wel ontzettend leuk. De boer vertelt over de boerderij, het boerenleven en natuurlijk zijn koeien. De allerliefste en makste koeien worden gehaald om eens goed van dichtbij te bekijken. Na afloop is er de mogelijkheid om zelf te melken en kunt u het melkdiploma behalen.

Dit programma is geschikt voor groepen vanaf 10 tot 30 personen.
Duur 2 uur.
€ 20,00 p.p.

Kruisboogschieten

De instructeur leert u de basisbeginselen van het kruisboogschieten waarbij veiligheid voorop staat. Natuurlijk zit hier een wedstrijdelement in en zal het beste team naar huis gaan met de ‘Wilhelm Tell’ oorkonde.
10 tot 30 personen. Duur 1 uur.
€ 15,00 p.p.

Glasentertainment

Wij huren een glasblazer die op locatie een show geeft. Hij laat een film van 20 minuten zien en zal daarna met veel spektakel laten zien wat er allemaal mogelijk is met glas. Hij komt voor een periode van 3 uur er kunnen maximaal 10 personen per uur iets blazen.
Duur 3 uur.
Prijs op aanvraag

Schilderen

Een schilderworkshop waarbij we van te voren met u bespreken wat we gaan doen: een kop en schotel, bloempot, een paar klompen of misschien heeft u zelf nog ideeën.
10 tot 30 personen. Totale duur 1 – 2 uur.
Ongeveer € 30,- p.p. afhankelijk van het artikel

Kopspijkers

Wij kunnen met groepen van 10-30 personen het spel Kopspijkers spelen. We maken groepen die elke keer een opdracht moeten vervullen: vragen beantwoorden, melkemmers heffen, boomstam zagen e.d. De winnaar van de opdracht mag een klap op de spijker geven. De groep die de spijker het eerst er in heeft geslagen heeft gewonnen.
10-30 personen. Duur 1 uur.
€ 7,- p.p.

Djembé workshop


Djembé workshops worden ervaren als een zeer leuke manier van samen muziek maken waarbij geen muzikale kennis nodig is. Het spelen van ritmes werkt zeer ontspannend en verbetert het concentratievermogen. Dit programma is geschikt voor groepen tot 20 personen.
Duur 1.5 uur met kleine pauze.
€ 275,- per groep 1 begeleider voor groepen tot 8 personen
€ 350,- per groep 2 begeleiders voor groepen tot 20 personen

IMG00021_bewIMG00026kruisboogschietenDSC00072_bewdjembéfeest in tuin 2008